top of page

En lyckad konferens har fler ingredienser än en lokal och en mikrofon.  Är ni ute efter lugn och avskildhet för att ge utrymme för fördjupade samtal eller en aktiv konferens där sammanträden kombineras med teambuilding-övningar – Get2gether är expert inom området och hjälper gärna er att hitta rätt lösning.


Att byta miljö gör extremt mycket för koncentration och kreativitet så konferera gärna utanför kontoret.  Känner ni behovet av att grotta ner er i en underjordisk lokal eller vill ni mötas under himlen?  Det finns många inspirerande platser som vi hittat under åren så återkom gärna med era mål och visioner så levererar vi ett helhetskoncept.
Get2gether har arrangerat hundratals event med allt från 2 till 1500 personer både lokalt och utomlands.  Vi har ett stort nätverk och samarbete med hundratals konferensanläggningar oavsett hur många ni är eller vart ni vill. Vi garanterar en minnesvärd och givande upplevelse skräddarsydd för era behov.

KONFERENS

VI SKAPAR

KONFERENSER KUNDEVENTS 

PERSONALEVENTS RESOR

Ett kundevent kan vara det viktigaste du gör i marknadsföring. Framgångsrika företag använder idag event som ett effektivt sätt att kommunicera med presumtiva kunder såväl som partners i syfte att stärka varumärket, bygga relationer och öka försäljningen.
 

Vare sig det är en roadshow, kundmingel, incentive resor, produktlansering, mässor – b2b handlar om företagets relation med sina kunder, i eventsammanhang alltså om kundvård. Det är viktigt, inte minst med tanke på att det kostar betydligt mer att få en ny kund än att behålla en befintlig. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram olika förslag.

KUNDEVENT

Satsa på er personal.
Den viktigaste ambassadören för ert varumärke och företaget är personalen! En nöjd och glad medarbetare är grunden till ett bra företagsklimat som i sin tur leder till framgång. Att måna om anställda, visa uppskattning med en företagsfest är ett enkelt sätt att säga tack för det personalen gör.


Ett internt event skapar en stark lojalitet. Vi på Get2gether vet vikten av detta och tänker på alla detaljer och skapar en röd tråd från inbjudan till godnatt! Vi tar fram ett kreativt koncept, bokar lokal, dekorerar den enligt temat, ser till att all teknik som behövs finns på plats, bokar in underhållning och önskad meny!


Vi vet att det är de små detaljerna som gör ”det”.  Rätt musik, rätt miljö, rätt aktiviteter kan göra skillnaden mellan en lyckad och en mindre lyckad fest. Alla vill ha uppskattning för sin insats, din personal vill tala väl om sin arbetsplats – så ge dem en bra anledning.
 

PERSONALEVENT

Resor & Incentives
Företagens prestation styrs i hög grad av medarbetarnas prestation vilket innebär att motiverade och tillfredsställda medarbetare är av stor vikt.
Vi på Get2gether skräddarsyr efter era behov och har en gedigen expertis inom företags- och incentive resor.  Anpassad efter ert syfte och era önskemål.

 

Det finns många anledningar att resa. Utmaningen i att lyckas med en företagsresa ligger i att hitta balansen mellan affärsnyttan och upplevelsen. Genom vårt utbud av olika samarbetspartners runt om i världen kan vi erbjuda arrangemang som passar just er.
Vi samarbetar med stora internationella hotellkedjor likväl som små familjära gästgiverier. Program, aktiviteter, guider, restauranger och transporter – vi hjälper dig med hela resan eller valda delar.
Fantasin har inga gränser.

RESOR

bottom of page